Hockeyclub Keerbergen "Tigers"

 

OscarV

 

Onze 3 winnaars mochten elk een gloednieuwe superdeluxe stick (coronaproof) in ontvangst nemen!

      

        Zoe Verhagen                     Loic Van Goethem                     Manou Welslau

Dikke proficiat!!

En ook aan wie niet gewonnen heeft: gefeliciteerd met alle mooie tekeningen!!

Leren Hockeyen?
Stefaan Van Eldere

Leren hockeyen voor jong & oud!

Heb je zin om de tofste sport te ontdekken, kom dan naar Hockey Tigers Keerbergen.
Materiaal hoef je niet mee te brengen, enkel sportieve kledij is een must!

Bekijk hieronder tot welke categorie je behoort, vul het formulier in (zie link onderaan) en wij verwachten jou met veel plezier op het veld! 

Leeftijd 5 tot 11 jaar?
- 3 gratis proeflessen
- mogelijk elke woensdag van 13:30u -14:45u

Leeftijd 12 tot 17?
- 3 gratis proeflessen
- mogelijk elke maandag van 17:15u - 19:00u

Leeftijd +17?
- Voor onze jong volwassenen en volwassenen bieden we 'START TO HOCKEY' aan
- Een reeks van 10 trainingen voor een sportieve prijs van 100 euro

Schrijf je in via deze link, vragen?  leden@hockeytigers.be

Graag uw aandacht voor deze belangrijke informatie!
(Verplichte registratie bezoekers en spelers vóór betreden tereinen aan de sporthal)

Lees ze aandachtig door.

Eén zaak is duidelijk: 1 (één) besmette persoon in de teambubbel, hetzij speler, coach of manager, leidt onvermijdelijk tot 14-daagse quarantaine voor de ganse ploeg!

Vandaar het belang van ieders individuele verantwoordelijkheid: We zijn allemaal afhankelijk van mekaar en de ketting breekt waar de schakel het zwakst is.

Spelers, volg de richtlijnen zo goed mogelijk!
Ouders, managers en coaches: volg ze zelf en dwing ze af!

lees verder...

Welkom!

Welkom aan al wie de de microbe reeds voelde kriebelen en zich nu pas realiseert dat het de hockeymicrobe is!

Aarzel niet, kom uit je luie zetel en vanachter dat scherm, schrijf je in voor een toffe ploegsport in de gezonde open lucht en haal het sportieve beste in je boven! Ontspanning voor lichaam en geest!

Inschrijven kan vanaf de leeftijd van 5 jaar, ( jong geleerd is oud gedaan!), maar verder is er plaats voor alle leeftijden en kunde!

Gebruik deze link.

Klik hier voor het trainingschema van het volgende seizoen, de U6 blijft ook op zondag trainen 10:00 het schem awordt nog geupdate.

Niemand kan voorspellen in welke mate het coronavirus onze samenleving nog gaat verstoren in het najaar van 2020 en zelfs begin 2021.

Evenzeer kan niemand voorzien welke maatregelen onze overheden nog zullen/moeten treffen om eventuele verspreiding via sport en spel tegen te gaan.

Zullen er wedstrijden mogen gespeeld worden en zo ja, in welke leeftijdscategorieen?

Zal er mogen getraind worden, en zo ja, onder welke voorwaarden?

Onafgezien van alle beslommeringen en organisatorische onzekerheden die dit alles met zich meebrengt, kunnen wij als bestuur niet ongevoelig blijven voor vragen betreffende eventuele lidgeldcompensaties bij onverhoeds staken of onderbreken van alle hockeyactiviteiten.

Rekening houdend met diverse vaste kosten, zoals daar zijn (vaste)hoofdtrainerslonen, forfaits en afbetalingen voor infrastructuur..., werd beslist dat, in geval van substantiele (> 1/4) aflasting van activiteiten (trainingen, wedstrijden) kan overgegaan worden tot terugbetaling van lidgelden pro rata deze derving, mits aftrek van de verzekerings- en federatiebijdragen, én met een maximum van 50 % van het oorspronkelijk gestorte clublidgeld.

Hopen dat ieder van u zich hierin kan vinden en evenzeer hopen dat het nooit zover komt!

Het nieuwe uniform is klaar en kan worden besteld!

Lees er alles over onder het topic " info kleding" en stel je bestelling niet uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe toptrainers
Stefaan Van Eldere

 

Beste HockeyTigers,

In parallel met de bouw van ons top-hockeyveld, investeert de club in de verdere professionalisering van de sportieve begeleiding. Ze trekt hiervoor Mariela Mondaca en Paulina Carrizo aan, beide toptrainsters uit Argentinië.

mariela

Mariela wordt T1 trainer/coach van ons Heren1 team en zal tevens op dinsdag- en donderdagavond onze jeugdploegen begeleiden. Mariela heeft meer dan 10 jaar op het hoogste niveau gespeeld in Argentinië, Frankrijk en België. Als trainster/coach heeft ze inmiddels een indrukwekkend parcours achter de rug bij oa Brugge, Dragons en Temse, waar ze tevens de vaste T1 is van de Dames – NAT1. Mariela wordt trouwens één van de eerste hockeycoaches in België met het Instructeur B diploma, uitgereikt door Sport Vlaanderen. Je kan Mariela en onze Heren 1 aan het werk zien op dinsdag en donderdagavond en op zondagnamiddag om 15u bij thuiswedstrijden.

paulina

Voor onze keepers is er ook goed nieuws! In het modern hockey is een goede goalkeeper van essentieel belang voor het team. De huidige generatie goalies hebben een uitstekend atletisch vermogen, spelinzicht en bliksemsnelle reflexen. Daarenboven beschikken ze vaak over een sterke mentale weerbaarheid. Deze eigenschappen dienen vanzelfsprekend aangeleerd en getraind worden. Vandaar investeert onze club in het aantrekken van een toptrainster in de hockeywereld – Paulina Carrizo. Paulina werd sinds 2019 geselecteerd voor het Nationale vrouwenteam van Argentinië “Las Leonas” en speelt sinds vele jaren aan de top in de Argentijnse, Spaanse, Nederlands en Belgische competitie. Bovendien was zij jaren goalie coach bij de “Martijn Drijver Acadamy” – dé wereldwijde autoriteit op het vlak van hockey keepers training. Paulina zal tijdens het seizoen alle HockeyTigers goalies trainen, steeds op donderdagavond.

 

We heten Mariela en Paulina van harte welkom op onze club en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

 

Met sportieve groeten,

 

Het sportieve bestuur

TROOPER
Stefaan Van Eldere

Beste Tigers,

 

wellicht heb je reeds het logo van "trooper" opgemerkt bovenaan onze webpagina.

Trooper is een initiatief van bvba "Go Collect", met ondersteuning door o.a. KBC en studio 100, met als doel jeugd- en sportverenigingen, die doorgaans krap bij kas zitten, een klein (financieel) hart onder de riem te steken.

Hoe doen ze dat?

Heel simpel.

Als je een online aankoop wil doen, zeg maar bij bol.com, schoenen Torfs, decathlon, booking.com, AS adventure of één van de 400 andere webshops, en je doet dat via Trooper, dan krijgt jou voorkeurclub daarvan een percentje, meestal tussen 2 en 5%.

Zonder meerkost voor jou!

Het enige dat je moet doen is inloggen via het logo van Trooper bovenaan, dat je meteen naar het dashboard van hockeyclub Keerbergen Tigers leidt. Daar heb je een overzicht van de logo's van alle deelnemende webshops/firma's

Door deze aan te klikken shop je zoals anders, en Trooper zorgt dat het het clubpercentje netjes op onze rekening komt.

Nogmaals, zonder extra kosten!

Op deze manier zijn er intussen meer dan 6000 verenigingen betrokken, en werd reeds voor bijna 2 miljoen euro uitgekeerd.

Vele kleintjes maken één groot! Dus Trooperen maar!

Uitbreiding dagelijks bestuur
Willem Van Leeuwen

Beste leden,

In verband met de grote uitdagingen die onze club in de nabije toekomst nog te wachten staat is een uitbreiding van het huidige bestuur onvermijdelijk. Ik mag dan ook met trots onderstaande vrijwilligers met hun functies aan u voorstellen. 
Deze kunt u ook terug vinden onder de rubriek wie is wie. Mag ik u dan ook vragen om deze bestuursleden alle medewerking te geven en ze warm te onthalen. Deze bestuurders hebben kunnen meerdere taken en het is de bedoeling dat hieronder werkgroepen en comites worden gevormd. We zijn dan ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Mocht u interesse hebben in een van deze werkgroepen, spreek dan deze mensen aan. Vanaf heden zal Stefaan Van Eldere (communicatie) maandelijks een nieuwsbrief verzorgen zoals u vroeger van ons gewend was.

Ilse Dockx Marijke Van Trier Wim Van Winghe Bouwgroep Verelst weer in Belgische handen – Made in Mechelen   Patricia Vertongen Wim Ghysen Stefaan Van Eldere
Ilse
Dockx
Marijke
Van Trier 
Wim
Van Winghe
Willem
van Leeuwen

Kurt
Geens

Vacature Patricia
Vertongen
Wim
Ghysen
Stefaan
Van Eldere
Secretaris Schatbewaarder Sportief (VZ) Clubhuis Partners Evenementen Materialen Infrastructuur Communicatie (VV)

Met bijna 400 jeugdspelers en slechts 75 volwassenen, bleef het hockey voor volwassenen tot nu toe eerder het kleine broertje in onze club. maar daarin komt stilaan verandering in!

Nooit eerder boden we meer mogelijkheden aan onze seniors om de stick ter hand te nemen. Ook qua begeleiding steken we een tandje bij, we willen immers dat onze senioren de beste omkadering krijgen.

Beste leden,

Mijn naam is Vicky Marissen, mama van Sarah (U10) en Esther (U8).

In sportclubs is het belangrijk dat iedereen zich er goed voelt, op sportief vlak maar zeker ook op sociaal en emotioneel vlak. Het algemeen bestuur van Hockey Tigers Keerbergen hecht hier erg veel belang aan en ik kan hen daarin alleen maar bijtreden. Vandaar dat ik vanaf dit seizoen de rol van vertrouwenspersoon op mij zal nemen. Bedoeling is een vertrouwelijk aanspreekpunt te zijn naar voor spelers, trainers, ouders, begeleiders, supporters. Jullie kunnen mij dan ook contacteren via het volgende emailadres: ombudsman@hockeytigers.be

De deur staat open en vertrouwelijkheid is natuurlijk gegarandeerd. 

Vicky Marissen

SCHRIJF JE HIER NU IN!!

Vanaf heden kan je van bij je thuis en op je eigen tempo het diploma van Theoretische Scheidsrechter Outdoor en Indoor behalen. Het scheidsrechters comité schakelt over naar het digitale tijdperk. De klassieke opleidingen in de clubs worden nu vervangen door een e-Learning systeem. Dit kan niet enkel op PC, maar ook op tablet en smartphone! Leer de regels door meerkeuzevragen te beantwoorden, waarvan een groot deel een tekening, foto of video bevat. Zowel het diploma indoor als outdoor zal op deze manier behaald kunnen worden.
Volg ook een van de sessies die apart gegeven worden. check artikel hierboven! 

Hoe gaat het te werk? Lees meer.....

CM sportattest

Klik hier om het document te openen!

 

Heren + Dames
Recente Info
tekenwedstrijd van de sint: onze winnaars!
31/12/2020
trainingsschema 20/21
29/11/2020
Leren Hockeyen?
28/08/2020
WEDSTRIJDREGLEMENT en COVID maatregelen 2020/2021
28/08/2020
Nieuwe spelregels U7-U12 categorieën vanaf het seizoen 2020-2021
24/08/2020
Gefeliciteerd!!
21/01
Leon Renders
21/01
Katleen De Boeck
21/01
Lizi Bruyninckx
22/01
Elise Cuyle
23/01
Jasper Dekkers
24/01
Aerin Turley
25/01
Jeroen Dille
25/01
Eefje Box
topwaterveld...

Kalender
  January 2021  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

© 2019, website powered by Twizzit.com