Onze club biedt een brede en gevarieerde waaier van hockeystages aan, voor alle leeftijden en alle spelniveaus. De stages gebeuren steeds onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde hockey-professionals en staan open voor leden en niet-leden van onze club. Vanzelfsprekend verwelkomen we ook graag beginnende hockeyspelers.

De stages omvatten meestal een 5-daagse werkweek,  individuele aanpassingen zijn soms mogelijk.

Bij de volledige dag stages is opvang , tenzij anders aangegeven, voorzien van 8.30 u tot 17 u. De stage zelf loopt van 9.30 u tot 16.30 u.

Eten en drinken wordt dan ook voorzien.

In de zomer van 2023 bieden onze nieuwe trainers ook halfdaagse stages aan, dit voor de meer gevorderde leden.

 

Je kan kiezen uit volgende formules; de data en inschrijvingsformulieren worden zo vroeg mogelijk bekendgemaakt en geopend.

Bij Hockey 4 Fun ligt de focus op het leren bewegen en plezier maken voor de jongsten van 5 tot 7 jaar: al spelend worden er met mondjesmaat  hockeytechnieken ingeslepen.

Hockey Fundamentals is gericht op het vormgeven van de basistechnische en tactische hockeyprincipes en staat open voor jongens en meisjes van U9 tot U12.

Tijdens de Hockey Performance stages en clinics ontwikkelen en perfectioneren de U14 tot U19 spelers hun hockeyskills en vaardigheden.

Goalies World is keihard en keileuk trainen voor onze Goalkeepers! 

Klik op de één van tabs en vind alle reeds geprogrammeerde stages van Hockey Club Keerbergen Tigers.