Met bijna 400 jeugdspelers en slechts 75 volwassenen, bleef het hockey voor volwassenen tot nu toe eerder het kleine broertje in onze club. maar daarin komt stilaan verandering in!

Nooit eerder boden we meer mogelijkheden aan onze seniors om de stick ter hand te nemen. Ook qua begeleiding steken we een tandje bij, we willen immers dat onze senioren de beste omkadering krijgen.


  • Start2hockey (Start: week van 9/9)

Helemaal nieuw in het hockey? Kies dan voor een 10 lessenreeks Start2Hockey voor volwassenen. Samen met een tiental andere starters leer je alle basisknepen van deze boeiende maar uiterst technische sport. De Start2Hockey lessen gaan door op donderdagavond om 20u30 en kosten €100 per reeks . Na een eerste reeks, kan je eventueel de 2de seizoenshelft nog een lessenreeks voor gevorderden volgen (opnieuw 10 lessen). Daarna is het tijd voor het echte werk! (Je kan nu eenmaal niet blijven starten… )

 

  • Trimhockey (Start: week van 2/9)

Recreatief hockey zonder wedstrijdambities. Leuk bijleren met mannen en vrouwen die graag een balletje slaan maar zonder wedstrijd- of competitiestress. De trimmers trainen op donderdagavond, onder begeleiding van een trainer, om 20u30 en betalen €200 jaarlijks lidgeld. De ideale formule om in shape te blijven en gaandeweg je skills te ontwikkelen. Sporadische wedstrijdjes tegen andere clubs behoren tot de mogelijkheden.

 

  • Ladies of Gents (Start: week van 2/9)

Toch iets meer wedstrijdambitie en ouder dan 35 jaar? Sluit je dan aan bij onze Ladies of Gents. Wedstrijden op maandagavond, wekelijks afgewisseld met een stevige training. Bij voldoende inschrijvingen starten we een 2de Ladies en Gents team (eerst vriendschappelijk, daarna officieel). Jaarlijks lidgeld bedraagt €250

  • Dames & Heren 1&2&3  (Start: week van 12/8)

Onze hockey toppers en jongvolwassenen spelen in de 1ste, 2de en 3de Dames en Heren ploegen, afhankelijk van hun niveau en ambities (indeling en selectie zal gebeuren mid augustus) . De 1ste ploegen gaan resoluut voor een promotie naar Nationale 2 en kunnen al jullie steun hard gebruiken. Trainingen gaan door, afhankelijk van niveau, op woensdag en/of vrijdag. Lidgelden bedragen €320, €370 of €400.

 

Zoals je kan zien, voor elk dus wat wils. En dat bedoelen we letterlijk – we willen graag een maximaal aantal senioren op het hockeyveld krijgen zodat we onze ambitie van familieclub helemaal waar kunnen maken. Schrijf je dus snel in en kies het niveau dat je het best past. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar leden@hockeytigers.be

 

Let’s stick together!