Belangrijk voor alle indoor spelers en ouders!

Hierbij vinden jullie enige praktische informatie omtrent  de toegang tot de sportaccommodatie voor indoorhockey van het Koninklijk Atheneum Keerbergen (toegang via Nachtegalendreef).
Verantwoordelijke zaal KAK: Didier Dockier: 0496 944581 (didierdockier@telenet.be)

De toegang ten opzichte van voorgaande jaren is drastisch veranderd. Het is niet langer mogelijk om via de ‘normale’ groene poort (poort 4) tot aan de sporthal te rijden. U zult uw wagen moeten parkeren op de lerarenparking (poort 3), vanwaar de leden via de groene poort toegang hebben tot de sporthal. Aan de hand van onderstaande foto’s willen we het u makkelijk maken om de weg te vinden. Klik op onderstaande link om fotos te zien.

Toegang Indoor zaal Atheneum

Lees meer voor meer info...


Tijdens trainingsuren zorgen de trainers voor het tijdig openen van de slagboom en alle poorten. Na de uren zullen zij alles netjes afsluiten. Tijdens de indoorcompetitiedagen in deze sporthal, zal dhr. Didier Dockier zich ontfermen over de toegang tot deze sporthal, zal Didier de wedstrijdleider zijn en zal hij er tevens voor zorgen dat er wat geconsumeerd kan worden voor zowel bezoekers als spelers.
Voor een volledige lijst van alle zalen in Belgie en de verantwoordelijken klik hier.

Via dit schrijven willen we jullie vriendelijk vragen om de volgende regels te respecteren zodat het atheneum bereid blijft om de komende jaren hun sporthal voor onze sport ter beschikking te houden:

  • Sportschoenen en ander sportgerief (stick) mogen geen strepen op de sportvloer achterlaten.
  • Er wordt niet gehockeyd buiten de sportzaal of in omliggende zalen (glasbreuk is niet ondenkbaar).
  • Er wordt niets geconsumeerd in de sportzaal, dit kan enkel toegelaten worden in het naastgelegen zaaltje. Afval wordt in de vuilnisbak gedeponeerd.
  • Er wordt niet geroepen in de sportzaal.
  • Ook al zijn leerlinglockers niet afgesloten, dit zijn persoonlijke lockers en derhalve niet te openen door ouders of leden.

We danken jullie om bovenstaande informatie ter plaatse mee op te volgen en mee te delen aan uw kind(eren). Bedankt voor jullie begrip dat de dag na onze activiteiten andere sportclubs gebruik maken van deze zaal.

Hopend jullie voldoende te hebben geïnformeerd,

Een stevige sportieve groet,

Het Bestuur.