Hockeyclub Keerbergen "Tigers"

 

OscarV

 

 

 

Welkom!

Welkom aan al wie de de microbe reeds voelde kriebelen en zich nu pas realiseert dat het de hockeymicrobe is!

Aarzel niet, kom uit je luie zetel en vanachter dat scherm, schrijf je in voor een toffe ploegsport in de gezonde open lucht en haal het sportieve beste in je boven! Ontspanning voor lichaam en geest!

Inschrijven kan vanaf de leeftijd van 5 jaar, ( jong geleerd is oud gedaan!), maar verder is er plaats voor alle leeftijden en kunde!

Gebruik deze link.

Klik hier voor het trainingschema van het volgende seizoen

Het schooljaar 2019-2020 loopt stilletjes en voor velen naadloos over in de grote vakantie van 2020.

En dat dit geen gewone vakantie wordt, dat weten we allemaal.

Weinig kans dat we de kosmopoliet of globetrotter zullen kunnen uithangen, de meesten onder ons zitten thuis of geraken toch niet verder dan de vaderlandse grenzen...

En dat schept een zee van tijd, bij voorkeur zinvol of sportief in te vullen...

Geen reden tot ongerustheid of ergernis, uw hockeyclub reikt u de helpende hand! Quasi de ganse zomer door wordt er wel iets georganiseerd waarbij de hockeystick kan bovengehaald worden, en dit in eigen club, op eigen veld en voor alle jeugdcategorieen!

We drijven aldus onze coaches en trainers tot het uiterste, in de wetenschap dat zij ook nog actief zijn op verschillende gemeentelijk georganiseerde sportdagen om het Tigergevoel uit te dragen.

Een overzicht van alle activiteiten: (met de link naar het betreffende inschrijvingsformulier)

Nieuwe toptrainers
Stefaan Van Eldere

 

Beste HockeyTigers,

In parallel met de bouw van ons top-hockeyveld, investeert de club in de verdere professionalisering van de sportieve begeleiding. Ze trekt hiervoor Mariela Mondaca en Paulina Carrizo aan, beide toptrainsters uit Argentinië.

mariela

Mariela wordt T1 trainer/coach van ons Heren1 team en zal tevens op dinsdag- en donderdagavond onze jeugdploegen begeleiden. Mariela heeft meer dan 10 jaar op het hoogste niveau gespeeld in Argentinië, Frankrijk en België. Als trainster/coach heeft ze inmiddels een indrukwekkend parcours achter de rug bij oa Brugge, Dragons en Temse, waar ze tevens de vaste T1 is van de Dames – NAT1. Mariela wordt trouwens één van de eerste hockeycoaches in België met het Instructeur B diploma, uitgereikt door Sport Vlaanderen. Je kan Mariela en onze Heren 1 aan het werk zien op dinsdag en donderdagavond en op zondagnamiddag om 15u bij thuiswedstrijden.

paulina

Voor onze keepers is er ook goed nieuws! In het modern hockey is een goede goalkeeper van essentieel belang voor het team. De huidige generatie goalies hebben een uitstekend atletisch vermogen, spelinzicht en bliksemsnelle reflexen. Daarenboven beschikken ze vaak over een sterke mentale weerbaarheid. Deze eigenschappen dienen vanzelfsprekend aangeleerd en getraind worden. Vandaar investeert onze club in het aantrekken van een toptrainster in de hockeywereld – Paulina Carrizo. Paulina werd sinds 2019 geselecteerd voor het Nationale vrouwenteam van Argentinië “Las Leonas” en speelt sinds vele jaren aan de top in de Argentijnse, Spaanse, Nederlands en Belgische competitie. Bovendien was zij jaren goalie coach bij de “Martijn Drijver Acadamy” – dé wereldwijde autoriteit op het vlak van hockey keepers training. Paulina zal tijdens het seizoen alle HockeyTigers goalies trainen, steeds op donderdagavond.

 

We heten Mariela en Paulina van harte welkom op onze club en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

 

Met sportieve groeten,

 

Het sportieve bestuur

TROOPER
Stefaan Van Eldere

Beste Tigers,

 

wellicht heb je reeds het logo van "trooper" opgemerkt bovenaan onze webpagina.

Trooper is een initiatief van bvba "Go Collect", met ondersteuning door o.a. KBC en studio 100, met als doel jeugd- en sportverenigingen, die doorgaans krap bij kas zitten, een klein (financieel) hart onder de riem te steken.

Hoe doen ze dat?

Heel simpel.

Als je een online aankoop wil doen, zeg maar bij bol.com, schoenen Torfs, decathlon, booking.com, AS adventure of één van de 400 andere webshops, en je doet dat via Trooper, dan krijgt jou voorkeurclub daarvan een percentje, meestal tussen 2 en 5%.

Zonder meerkost voor jou!

Het enige dat je moet doen is inloggen via het logo van Trooper bovenaan, dat je meteen naar het dashboard van hockeyclub Keerbergen Tigers leidt. Daar heb je een overzicht van de logo's van alle deelnemende webshops/firma's

Door deze aan te klikken shop je zoals anders, en Trooper zorgt dat het het clubpercentje netjes op onze rekening komt.

Nogmaals, zonder extra kosten!

Op deze manier zijn er intussen meer dan 6000 verenigingen betrokken, en werd reeds voor bijna 2 miljoen euro uitgekeerd.

Vele kleintjes maken één groot! Dus Trooperen maar!

Beste Tigers,

Nu is toch zo ver: de trainingen hervatten maandag 25/5, weliswaar in de -door omstandigheden gedicteerde- en beperkte vorm.

Bijgevoegd vind je het actuele schema, dat het vorige vervangt: Zoals je ziet komt de woensdagnamiddag te vervallen, in het weekend daarentegen wordt er verder getraind:Corona Schema

Eveneens bijgevoegd is het circulatieplan, zoals opgesteld door de gemeente Keerbergen: Circulatieplan

Let op: als je met de auto komt, wordt je afgezet aan de "molen"parking, het ophalen vervolgens gebeurt op de parking van de sporthal.

Kom je met de fiets, dan volg je de blauwe pijlen tot één van de twee fietsstallingen.

Het spreekt voor zich dat de gezondheidsvoorschriften, zoals gecommuniceerd in de vorige mail, onverminderd van kracht blijven!

Verder nogmaals een oproep voor manager/vrijwilliger van elke ploeg om gedurende één van de komende trainingen aanwezig te zijn teneinde alles in de goede banen te leiden.

Zo houden we het veilig voor iedereen!

Zomer stages open!
Adolfo Gutierrez

Hockey Club Keerbergen Tigers organiseert zoals elke zomer verschillende Zomer Stages.
De maatregelen van de overheid en de Hockeybond zullen bepalen of en hoe deze stages zullen doorgaan.

Op het moment plannen we alles en openen we de inschrijvingen. Klik op de Stages waarin je geintereseerd bent om alle info te bekijken en de inschrijvingen te kunnen invullen.

 

Indien een lid niet langer in onze club wenst te spelen, moet het lid zich voor 30/6 uitschrijven via deze link 

Uitschrijvingsformulier

Indien dit gebeurt na 30/6/2020, zal de borg niet terugbetaald worden en zal het inschrijvingsgeld van de Bond voor het volgend seizoen worden aangerekend.

Uitbreiding dagelijks bestuur
Willem Van Leeuwen

Beste leden,

In verband met de grote uitdagingen die onze club in de nabije toekomst nog te wachten staat is een uitbreiding van het huidige bestuur onvermijdelijk. Ik mag dan ook met trots onderstaande vrijwilligers met hun functies aan u voorstellen. 
Deze kunt u ook terug vinden onder de rubriek wie is wie. Mag ik u dan ook vragen om deze bestuursleden alle medewerking te geven en ze warm te onthalen. Deze bestuurders hebben kunnen meerdere taken en het is de bedoeling dat hieronder werkgroepen en comites worden gevormd. We zijn dan ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Mocht u interesse hebben in een van deze werkgroepen, spreek dan deze mensen aan. Vanaf heden zal Stefaan Van Eldere (communicatie) maandelijks een nieuwsbrief verzorgen zoals u vroeger van ons gewend was. Zie de nieuwsbrief boor de laatste nieuwtjes. Verder wens ik u en uw familie vredige, fijne en sprankelende feestdagen toe en hoop u in gezonde toestand in het nieuwe jaar weer te mogen ontmoeten. VZ

Ilse Dockx Marijke Van Trier Wim Van Winghe Rob Van Der Zalm Christophe Tanesy Patricia Vertongen Wim Ghysen Stefaan Van Eldere
Ilse
Dockx
Marijke
Van Trier 
Wim
Van Winghe
Willem
van Leeuwen
Rob
Van Der Zalm
Christophe
Tanesy
Patricia
Vertongen
Wim
Ghysen
Stefaan
Van Eldere
Secretaris Schatbewaarder Sportief (VV) Sponsoring (VZ) Sponsoring Evenementen Materialen Infrastructuur Communicatie

Met bijna 400 jeugdspelers en slechts 75 volwassenen, bleef het hockey voor volwassenen tot nu toe eerder het kleine broertje in onze club. Maar daarin komt stilaan verandering in!

Nooit eerder boden we meer mogelijkheden aan onze seniors om de stick ter hand te nemen. Ook qua begeleiding steken we een tandje bij, we willen immers dat onze senioren de beste omkadering krijgen.

Beste leden,

Mijn naam is Vicky Marissen, mama van Sarah (U10) en Esther (U8).

In sportclubs is het belangrijk dat iedereen zich er goed voelt, op sportief vlak maar zeker ook op sociaal en emotioneel vlak. Het algemeen bestuur van Hockey Tigers Keerbergen hecht hier erg veel belang aan en ik kan hen daarin alleen maar bijtreden. Vandaar dat ik vanaf dit seizoen de rol van vertrouwenspersoon op mij zal nemen. Bedoeling is een vertrouwelijk aanspreekpunt te zijn naar voor spelers, trainers, ouders, begeleiders, supporters. Jullie kunnen mij dan ook contacteren via het volgende emailadres: ombudsman@hockeytigers.be

De deur staat open en vertrouwelijkheid is natuurlijk gegarandeerd. 

Vicky Marissen

Beste leden,

Kijk je contactgegevens goed na en check of de juiste gevevens correct zijn en zonodig update deze informatie.
De federatie eist bovendien dat het rijksregisternummer wordt opgenomen om fraude tegen te gaan.
Er wordt ons een boete opgelegt door de bond indien de gegevens zoals adres etc niet correct zijn weergegeven.
Dus login op onze website en check je contactgegevens en evt van je kinderen per direkt.
Indien u hiermee problemen hebt, neem dan contact met ons op: leden@hockeytigers.be.
Alvast bedankt voor uw begriip. 

Het bestuur.

SCHRIJF JE HIER NU IN!!

Vanaf heden kan je van bij je thuis en op je eigen tempo het diploma van Theoretische Scheidsrechter Outdoor en Indoor behalen. Het scheidsrechters comité schakelt over naar het digitale tijdperk. De klassieke opleidingen in de clubs worden nu vervangen door een e-Learning systeem. Dit kan niet enkel op PC, maar ook op tablet en smartphone! Leer de regels door meerkeuzevragen te beantwoorden, waarvan een groot deel een tekening, foto of video bevat. Zowel het diploma indoor als outdoor zal op deze manier behaald kunnen worden.
Volg ook een van de sessies die apart gegeven worden. check artikel hierboven! 

Hoe gaat het te werk? Lees meer.....

Laatste foto's
Binnenkort
Gefeliciteerd!!
06/07
Kamiel De Belie
06/07
Evi De Winter
06/07
Alexine Van Winghe
06/07
Dieter Mattelin
07/07
Sien De Ridder
07/07
Elise Dumez
08/07
Mona Contipelli
09/07
Sam Van Soom
Kalender
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Recente Info
Inschrijvingen nieuwe leden en trainingschema 2020-2021
29/06/2020
de vakantie 2020: hockey, hockey en hockey!
26/06/2020
Nieuwe toptrainers
16/06/2020
TROOPER
15/06/2020
Lidgelden 2020-2021
15/06/2020
Zoek op deze site:
Nieuws Keerbergen

© 2019, website powered by Twizzit.com