NIEUWS

Hier heb je ze dan, onze gloednieuwe website!

Snuister maar  eens rond,check en recheck, en laat ons eventueel weten wat je ervan vindt.

Het is natuurlijk een "constructie in de steigers", en voor een groot deel ook jullie werkstuk: bijdragen, foto's, commentaren, verslagen: meer dan welkom!

Vandaag in the picture: de zomerstages ! Zowel in juli als in augustus wordt er immers druk gehockeyed op onze terreinen!

Vergeet zeker niet je te registreren! (zie hieronder!)

Misschien zijn er eind juni ook wat vriendschappelijke interclubs mogelijk, als de Covidrichtlijnen het toelaten: We houden je op de hoogte!

Wat de  nieuwe leden inschrijvingen betreft, die lopen volop: Vergeet niet, een lidmaatschap gekend voor einde juni, vergemakkelijkt voor volgend seizoen de teamplanning voor onze sportieve cel én de wedstrijdplanning voor de federatie.

Ook voor volgend seizoen: Nieuwe coaches en trainers staan te trappelen om onze club op een sportief hoger niveau te tillen...!

En last but not least ons clubhuis: de bouwvergunning wordt nog voor de zomer aangevraagd: Indien binnen de termijn goedgekeurd, kan het snel gaan!

Meer daarover volgende maand!

De zomer is dé uitgelezen periode voor een onvergetelijke hockeystage in Keerbergen. Lange dagen, zon in overvloed én verfrissende (en misschien wel onverwachte..) sproeibeurten. Zeg nu zelf, is er een leukere manier om die tip-in te oefenen dan op je buik over een meterslange waterslide..? 

De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in voor één of meerdere van onze zomerstages:

JULI STAGES

hockey for fun 1-9 juli

hockey fundamentals 1-9 juli

hockey performance 5-9 juli

 

AUGUSTUS STAGES

hockey for fun 16-20 aug

hockey fundamentals 16-20 aug

hockey performance 16-20 aug

 

Onze club bestaat voor en door onze leden. Niet alleen op het terrein maar ook in de vele werkgroepen en het bestuur wordt er hard gewerkt aan de toekomst van de HockeyTigers.

We zijn daarom dringend op zoek naar extra vrijwilligers die een handje willen toe steken bij administratieve en organisatorische zaken. Daarnaast is er ook nood aan medewerkers die een grotere verantwoordelijkheid wensen te dragen om onze clubwerking verder te optimaliseren.

Een hockeyclub heeft immers nood aan allerlei: onderhoud, toezicht, arbitrage, teammanagement, logistiek, evenementenopbouw, public relations,ledenwerving, opleiding, boekhouding, juridisch advies, ...

En met een clubhuis in de steigers ziet het er niet naar uit dat de workload zal afnemen, integendeel!

Meer specifiek zoeken we momenteel:

  • een administratief medewerker die kan helpen bij de leden- en wedstrijdadministratie
  • een financieel expert die de jaarlijkse budgetten kan opmaken alsook de financiële controle kan uitvoeren
  • een organisatorisch talent die onze infrastructuur kan helpen te beheren

Wil je je engageren, geef ons dan een seintje, of vul dit dit formulier in, dan contacteren we je: Vele handen maken licht werk!

 

Overzicht van de lidgelden 2021/2022.

Zoals u weet  worden de lidgelden steeds en integraal aangewend voor de sportieve omkadering van onze spelers. Kosten van trainers en coaches, huur (en afbetaling) van de beide velden, aankoop en vervangen van materiaal, verzekeringen, inschrijvingsgeld bij de Bond...enz zijn immers cruciaal voor de goede werking van onze club en om onze sportieve ambities waar te maken. Tov. vorig seizoen hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd, zo is bv. het lidgeld beter gerelateerd aan het aantal trainings- en wedstrijduren per week. 

NB: een woordje betreffende de borg ivm. correcte uitschrijving

De borg werd ingevoerd gezien vrij veel leden niet correct of te laat uitschrijven, ondanks duidelijke richtlijnen op onze site (Club/ Code of Conduct) en jaarlijkse herinneringsflash.
Op 1 Juli immers worden de teams bij de Bond ingeschreven, vanaf dan betalen we aansluiting per ploeg, en verzekering per lid. Deze kost van minstens 75€ kunnen we dan niet meer recupereren.
Vandaar het aanrekenen  van een waarborg ten belope van 75€, die U volledig terugkrijgt bij tijdige en correcte uitschrijving voor 1/7/2021

Categorie Aansluiting lid Federatie Aansluiting ploeg Federatie Lidgelden 2021/2022 incl federatie + verz.
U6 30,19 €   205 €
U7 30,19 € 58,25 € 335 €
U8 30,19 € 58,25 € 335 €
U9 30,19 € 58,25 € 355 €
U10 30,19 € 58,25 € 355 €
U11 30,19 € 58,25 € 375 €
U12 30,19 € 58,25 € 375 €
U14 42,13 € 84,25 € 405 €
U16 42,13 € 84,25 € 405 €
U19 42,13 € 84,25 € 405 €
Heren 1 67,63 € 116,84 € 425 €
Heren 2 67,63 € 116,84 € 425 €
Dames 1 67,63 € 116,84 € 425 €
Dames 2/3 67,63 € 116,84 € 330 €
Gents 67,63 € 116,84 € 305 €
Ladies 67,63 € 116,84 € 305 €
G-Hockey 35,00 €   100 €
Trimmers 26,00 €   255 €
Start2Hockey 20,00 €   100 €

 

1. Alle nieuwe spelers: + 75€ als borg. Dit wordt terugbetaald bij correcte en tijdige uitschrijving voor 30/6.

2. Familiekorting voor gezinsleden met min 3 spelende leden, met één facturatie-adres: 25€ korting per speler

3. Er worden geen gedeeltelijke lidgelden toegestaan noch terugbetalingen van lidgelden gedaan gedurende het seizoen, met uitzondering van:

- internaat studenten die niet de mogelijkheid hebben om trainingen te volgen

- hockey spel niet mogelijk door medische redenen voor minimale duurtijd van 6 maanden, en met doktersattest

4. Start2Hockey omvat een lessenreeks van 10 lessen. Daarna kan overgegaan worden naar een volwaardig lidmaatschap.

Leden kunnen zich uitschrijven tot en met 30/6 via dit formulier.

BELANGRIJKE INFORMATIE!

UITERSTE betalingsdatum is 2 weken na ontvangst factuur
Voor laat-betalers zal een extra kost van 50.00 per lid voor de extra dossierkosten. Teineinde verzekerd te zijn van een plaats in een team is het trouwens  belangrijk de lidgelden op tijd te betalen.

Rekeningnummer:
BE50 0688 9939 2818 t.n.v. HC Keerbergen Tigers, Keerbergen.
BTW: 0812.187.235

- Voor verdere vragen en eventuele betalingsproblemen kunt u terecht bij onze schatbewaarder Marijke Van Trieradmin@hockeytigers.be

HOCKEYCLUB KEERBERGEN TIGERS ZEGT NEE TEGEN

WEGWERPPLASTIC!


Vanaf 2021 geldt in de Europese Unie een verbod op plastic wegwerpartikelen en daar wil Hockeyclub Keerbergen Tigers alvast als dynamische sportclub het voorbeeld geven met deze sensibiliseringscampagne tegen wegwerpplastic. Ondertussen kennen we allemaal het toenemende probleem van plastic vervuiling.

Te vaak krijgen we te zien of te horen dat slecht afbreekbare delen van ons weggeworpen plastic in de natuur terechtkomen. Ze vervuilen aarde en oceaan, zijn verantwoordelijk - na accidentele inname - voor de dood van ontelbare dieren te land en ter zee, en komen als microplastics terug op ons bord, in de lucht die we inademen en in het water dat we drinken.


Hockeyclub Keerbergen Tigers hecht sinds haar oprichting van de club veel belang aan ecologische waarden en wenst de ecologische footprint naar best vermogen zo klein mogelijk te houden door onze jeugd te motiveren om herbruikbare drinkbussen te gebruiken. Immers, van intensief hockey spelen krijg je een grote dorst, en vele van die dorstlessers zijn jammer genoeg te koop in wegwerpflesjes. Het resultaat hiervan? Een onnodige extra berg plastic afval.


Het clubbestuur heeft besloten om vanaf mei 2021 geen wegwerpplastic meer toe te laten op de clubterreinen. Om dit mogelijk te kunnen maken is men overgegaan tot de aanschaf van duurzame drinkbussen - met eigen branding - die vanaf vandaag aan onze leden gratis geschonken zullen worden. Van zodra de hockeycompetitie opnieuw van start gaat zullen ook bezoekende teams op de hoogte gebracht worden van dit initiatief en aangespoord worden om het voorbeeld te geven! Hockeyclub Keerbergen Tigers wil bovendien een trendsetter te zijn in de aanloop naar de plasticvrije maand mei in samenwerking met het gemeentebestuur van
Keerbergen.


Met dank aan de sympathieke steun van onze partner VIRTUS!

Beste Tigers en ouders,

Gelukkig, we zijn weer met z'n allen aan het trainen!

Competitiehockey zit er dit seizoen jammer genoeg niet meer in...

Vooral de spelers in de bovenbouw en de volwassenen hebben  de voorbije maanden  heel wat hockeyplezier moeten missen.

Zoals aangekondigd bij de seizoensstart wenst het bestuur daar rekening mee te houden en voorziet in een tegemoetkoming voor de zwaarst gedupeerden, rekening houdend met de financiele draagkracht van de club en de nog lopende vaste kosten.

De juiste vorm van deze compensatie is nog voorwerp van overleg en omvat mogelijks een reductie op het lidgeld voor de hockeycompetitie 2021/22.

Wie zich echter momenteel om persoonlijke of coronagebonden redenen in financiele problemen bevindt, staat het vrij om contact op te nemen met ons secretariaat.

 

WEDSTRIJDKALENDER

 

Wedstrijdkalender 2021-2022 in opmaak.

 

OVER HCKT.

 
Sinds de start van Hockey Tigers Keerbergen in 2003, kan er met trots gezegd worden dat onze club doorheen de jaren gegroeid is tot een plaats van zowel gezelligheid en plezier als van sportiviteit en professionaliteit. Evenzeer serieuze sportievelingen als leutige sympathisanten kunnen terecht in onze club.
 
Wij streven naar een beleid waarin iedereen zich uitermate welkom voelt en zich vermaakt. Bijgevolg staat onze club dus ook niet stil. Elk jaar zijn wij opzoek naar nieuwe initiatieven en ideeën om innovatief te blijven en er voor te zorgen dat de spelers, trainers en supporters 100% kunnen genieten van hun tijd bij de Hockey Tigers!
 

© website powered by Twizzit.com