In september 2020 werd, bij het hernieuwen van de sponsorcontracten, ook gekozen voor een nieuwe leverancier van onze outfits; Op basis van de voorliggende aanbiedingen en mogelijkheden werd geopteerd om in zee te gaan met Jartazi, een bedrijf dat reeds zijn pluimen verdiende in meerdere sportdisciplines.

Het uniform is verplicht bij het spelen van wedstrijden. Het bestaat uit een shirt of polo met de clubkleuren en de logo's van onze partners, een donkerblauwe short of rokje met logo en donkerblauwe kousen waarin scheenbeschermers passen. Voor de + 12 jarigen is er ook een "away shirt" nodig (afhankelijk van het competitieniveau), ingeval de uitrusting van de tegenstander te gelijkend zou zijn en aanleiding zou geven tot spelverwarring. Hiebij horen lichtblauwe kousen.

Voor de trainingen wordt sportieve kledij aangeraden, aangepast aan de weersomstandigheden. Aankopen kunnen gebeuren via de webshop van Jartazi of in onze fysieke shop, 2sport, Mechelbaan 95 in Keerbergen, waar je een exclusief Tigerhoekje kan vinden.

Stel je op de hoogte van je -unieke- rugnummer vooraleer je het laat opdrukken! Vervolledig met je achternaam. (enkel vanaf  + 12 jaar!)