In september 2020 werd, bij het hernieuwen van de sponsorcontracten, ook gekozen voor een nieuwe leverancier van onze outfits;

Op basis van de voorliggende aanbiedingen en mogelijkheden werd geopteerd om in zee te gaan met Jartazi, een bedrijf dat reeds zijn pluimen verdiende in meerdere sportdisciplines.

Iedereen weet dat de opstart met deze nieuwe partner jammer genoeg  niet van een leien dakje is gelopen: onduidelijke website, late en foute leveringen, bedrukkingsproblemen, niet nagekomen afspraken enz.

De ganse Covidsituatie heeft zeker ook niet geholpen...

Intussen, zovele maanden later, hopen we dat eenieder toch gekregen heeft wat hem of haar toekomt en voorzien we een minder turbulente en meer vruchtbare samenwerking in de toekomst. Het bestuur zal echter ook dan niet nalaten Jartazi op haar engagementen te wijzen.

Indien er nog ergens bestellingen mankeren, gelieve het bestuur daarvan op de hoogte te stellen.

Voor diegenen die nog iets wensen te bestellen: (klik bovenaan!)


Hoe ga je tewerk?:

in bijlage vind je een maat-wijzer; bij deskundig gebruik moet deze in principe volstaan om een adequate maat te kiezen.

(Voor de onzekeren onder ons zullen er toch enkele pasmodellen beschikbaar zijn in het materiaallokaal.)

Ben je zeker van je maat, dan vind je in een 2° bijlage een -simpel- stappenplan (merk je de DT-fout!?) om in te loggen op Qlub.com, de website van Jartazi; daar moet je je registreren als klant en als vereniging (hockey als sporttak staat er nog niet specifiek op)  natuurlijk 'Hockeyclub Keerbergen' ingeven.

Op onze webpagina tenslotte zie je dan de nieuwe wedstrijdkledij onder "starterspakket". Voor een "home" shirt en short/rokje en een paar kousen betaal je een pakketprijs ten belope van een kleine 60 euro. Keepers hebben hun eigen uitrusting. Verwar dames niet met heren, meisjes niet met jongens!

Wil je extra/dubbel materiaal, officiele hoodies, of heb je nood aan "away"kledij (enkel voor teams in nationale afdelingen!), ga dan naar "wedstrijdoutfit".

Onder "teamwear" tenslotte bemerk je nog heel wat spullen die je kan gebruiken op training of kampjes ed.

Voor de shopaholics!

Lees eerst hieronder of klik hier om te bestellen.