Beste Tigers,

Het is nog even voor het nieuwe hockeyseizoen er aan komt, en het bestuur wenst jullie allen intussen een deugddoende vakantie.

Maar om begin september met alles picobello in orde te zijn, moeten we toch niet te lang meer wachten...

Een van die dingen die aan aanpassing toe was, o.a. door het aflopen van sponsorcontracten, was onze outfit: Jullie werden er reeds over ingelicht dat we verkozen in zee te gaan met Jartazi, een sportkledijbedrijf dat in meerdere sporttakken bedrijvig is.

Dat maakt dat elk spelend lid toe is aan een nieuw uniformpje. En de  bestellingen moeten zoveel mogelijk binnen zijn

VOOR 31/7, zodanig dat de productie optimaal kan geregisseerd worden!

Lees meer......


Hoe ga je tewerk?:

in bijlage vind je een maat-wijzer; bij deskundig gebruik moet deze in principe volstaan om een adequate maat te kiezen.

(Voor de onzekeren onder ons zullen er toch enkele pasmodellen beschikbaar zijn in het materiaallokaal.)

Ben je zeker van je maat, dan vind je in een 2° bijlage een -simpel- stappenplan (merk je de DT-fout!?) om in te loggen op Qlub.com, de website van Jartazi; daar moet je je registreren als klant en als vereniging (hockey als sporttak staat er nog niet specifiek op)  natuurlijk 'Hockeyclub Keerbergen' ingeven.

Op onze webpagina tenslotte zie je dan de nieuwe wedstrijdkledij onder "starterspakket". Voor een "home" shirt en short/rokje en een paar kousen betaal je een pakketprijs ten belope van een kleine 60 euro. Keepers hebben hun eigen uitrusting. Verwar dames niet met heren, meisjes niet met jongens!

Wil je extra/dubbel materiaal, officiele hoodies, of heb je nood aan "away"kledij (enkel voor teams in nationale afdelingen!), ga dan naar "wedstrijdoutfit".

Onder "teamwear" tenslotte bemerk je nog heel wat spullen die je kan gebruiken op training of kampjes ed.

Voor de shopaholics!

Als alles goed gaat, worden de start-outfits geleverd op 28 en 29 augustus in de sporthal van Keerbergen. De optionele stukken daarentegen worden aan huis gebracht.

Dan ook zal bedrukking van (achter-)naam en clubnummer gebeuren.

Hoe dat concreet zal verlopen, laten we je nog weten.

Lees eerst hieronder of klik hier om te bestellen.