In September 2022 starten we met ons nieuw uniform. Deze outfit zal minstens de 4 volgende jaren behouden blijven. Rugnummers zullen indien nodig aangepast worden zodat je ze voor de volgende 4 jaar kan behouden (alle rugnummers staan in twizzit, speel jij momenteel met een ander rugnummer laat dit dan even weten). Wie nog geen rugnummer heeft zal dit tegen einde juni in Twizzit kunnen terugvinden.

Gezien de leveringsproblemen met onze vorige leverancier hebben we er als club voor gekozen om leden die in 2021-2022 lid waren van onze club en nog steeds lid zijn op 1/07/2022 (en dus lid blijven in 2022-2023) hun home outfit cadeau te geven (home shirt, short/rokje en home sokken) : Jullie zullen na betaling van het lidgeld een link ontvangen waarmee jullie je outfit kunnen bestellen (de bedrukking (die bij de bestelling kan worden opgegeven), het away outfit, en de verzending is voor eigen rekening – eventueel wel gratis op te halen bij DNA Boom). Keepers kunnen een wedstrijdshirt vervangen door een keepershirt, en een short kiezen in een maat die over de keeperskledij past ( er is een wit en rood hockeytigers- keepersshirt beschikbaar met lange of korte mouwen).

Levering is voorzien net voor de start van het nieuwe seizoen.

Pasdagen: Op 25/06 en 26/06 zullen er pasmomenten op de hockeyclub voorzien worden van 10 tot 14u (op hetzelfde moment kunnen de keepersuitrustingen worden ingeleverd)

Onze nieuwe kledijleverancier is OSAKA in samenwerking met DNA hockey.

 

Deze officiële wedstrijdoutfit (voor keepers rood/wit) moet verplicht gedragen worden bij het spelen van wedstrijden. Hieronder de standaard uitrusting.

Hieronder het AWAY outfit.

Wat bestel ik?

Hier nog even de regels op een rijtje over wat je moet bestellen:

Mijn team speelt:

    * U7 tot U12 (alle categorieën) of  U14, U16, U19, Heren of Dames categorie VHL2, VHL3

 • dan bestel je enkel het Home tenue (volledig) + Away kousen (licht blauw)
 • De vaste keeper koopt naar keuze een wit of rood hockeytigers keepersshirt met lange of korte mouwen + een hockeytigers short die over de keepersbroek past

        Je speelt steeds met je HOME outfit tenzij de tegenpartij (bij uitwedstrijden) een outfit heeft die voor verwarring kan zorgen. Je neemt dus steeds je Away sokken mee.

   * U14, U16, U19, Heren of Dames VHL1 of Nationale

 • dan bestel je het Home tenue (volledig) & Away tenue (volledig) (de short/rok is wel steeds dezelfde)
 • De vaste keeper koopt een wit én rood hockeytigers keepersshirt met lange of korte mouwen en een hockeytigers short die over mijn keepersbroek past

       Je speelt steeds met je HOME outfit tenzij de tegenpartij (bij uitwedstrijden) een outfit heeft die voor verwarring kan zorgen. Je neemt steeds je volledige Away outfit mee.

Waar bestel ik?

Pasmaten beschikbaar bij DNA Hockey of op de club

Welke bedrukking?

 • U6 tot en met U12
  • Naam niet verplicht - eventueel voornaam
  • Geen rugnummer.
  • Bedrukking niet verplicht.
 • U12
  • Indien nieuw shirt gekocht wordt dan best familienaam zodat het later nog kan gebruikt worden.
 • U14, U16, U19, Heren of Dames
  • Familienaam verplicht
  • Rugnummer verplicht (wordt door de club toegewezen) –aanvragen bij Patricia Vertongen - materiaal@hockeytigers.be
  • Bedrukking verplicht
  • Home én Away shirt moeten bedrukt zijn

Bedrukking gebeurt exclusief bij DNA ifv. uniformiteit/sponsors

Niet te geloven hoeveel materiaal, gaande van drinkbussen  over sweaters tot jassen, er dagelijks op het veld en in de dug-outs worden achtergelaten...

Daarom graag een warme oproep aan alle ouders om de bezittingen van hun kids te voorzien van een identificatie!

De verloren voorwerpen worden verzameld en gefotografeerd en kunnen door hun rechtmatige eigenaar opgehaald worden, gedurende de trainingen of matchen. Patricia is het aanspreekpunt: patricia.vertongen@hockeytigers.be

Op het einde van elke maand worden de niet opgehaalde spullen weggeschonken aan een goed doel.

De meest recente aanwinsten kan je vinden via onze sociale media!

Sponsors

© website powered by Twizzit.com